Thursday, April 16, 2009

www.weaning.com.my

ari ni aku MC lagi.. esok kena la p keja.. malas toi..
td after lunch.. aku recieved sms from hubby aku tanya apa si kenit tu wat.. so aku pun story la apa dia buat kan.. then dia sms lagi

"bukak www.weaning.com.my"

as computer aku memang dah sedia terpasang kan.. so aku pun masuk la "www.weaning.com.my". kuaq la website Nestle ni pasal makan² bb ni..

tetiba aku rasa terharu sangat sbb hubby aku sangat amek tahu pasal cara permakanan anak kami... memang aku terharu sangat sbb dia memang particular bout aisyah yasmin. tp memang pun. dia lebih particular pasal aisyah yasmin compare ng aku..

dia boleh dukung aisyah yasmin whole day pujuk aisyah yasmin soh lena..how sweet bg aku. which aku sometime akan biaq aisyah yasmin alone while aku do houshold chores. ye la kan.. kalo dak.. forsure kija xsiap kan kalo dok ngadap dia. and this is one of learning process which call as "solo". dimakan baby@infant ni learn how to behave.. how to be independant. mcm tu la.. so sometime kena biaq jugak depa ni to b alone.. tp jgn la biaq terus.. monitor dr jauh je..

kalo aisyah yasmin xsihat.. dia sanggup bawak balik keja yg belambak tu balik rumah.. dulu ms aku preggy pun.. xde nye dia mcm ni.. slalunya dia settle kan keja suma tu kat opis.. baru balik.. now no more.. family aku lebih bonding skarang. Alhamdulillah which aku sangat² happy with this.

berbalik pasal website Nestle tu.. aku ada la register.. mcm best gak.. now aku banyak register website baby² ni.. ekekeke. parenthood lah katakan...

4 comments:

eimma"s said...

nak buakk gak la..hehehe..nana..xbuh shoutbox ke

moMMy yaSMin said...

nana kan ima.. lupa password.. pas tu yg nana "buang" shout box tu

Nanee Hamid said...

salam perkenalan...me from naneehamid.blogspot. heheee..

yati kl said...

salam pekenalan dr yati tuk uu all