Monday, April 27, 2009

l0ndon is calling- i missh ayah

another 3 days to go.. hubby will be home khamis nanti.. terasa lama pulak.. aku bukan apa.. tak kisah sangat la sbb memang aku dha biasa kena tinggai ng hubby since ms preggy lagi dia away for course la... memacam but this time.. since ada anak.. memang sunyi.. usually we'll spend time together.. and maklum.. aisyah yasmin memang very close to my hubby.. bila hubby away ni.. yasmin demam.. slight fever.. kesian dia.. rindu ng ayah.. 

org petua kasi dia bau baju ayah dia yg dah pakai.. so aku cari lam laundry basket.. ada baju yg ayah dia dah pakai but belum masuk washing machine.. so aku amek la baju tu selimutkan min.. memang dia peluk² baju tu.. miss her diddy.. kesian sangat

aku try call hubby aku.. kasi min dengaq suara ayah dia.. memang dia kasi respon la.. but dia mcm "takot" skit sbb she listern to ayah.. but ayah dia xnampak.. pity my girl.. aku tgk memang nampak sedih la sbb dia tidoq peluk baju ayah dia..

bila hubby call pun.. aku xleh nak cakap banyak sbb aku sedih sangat.. takot.. aku yg nangis kan.. so biaq je lah..

td bawak min p clinic.. memang dia demam.. so aku kasi dia makan ubat.. memang susah sungguh budak ni nak makan ubat.. siap tutup mulut rapat lagi.. padahal.. aku dah rasa ubat tu manis ja pun..


pic below.. aku pakaikan min ng baju ayah dia..

ni duk seronok.. tergelak² dia.. aku pun lega skit tgk min gelak² dah


min wat kung fu apa ni?



nota kaki:  mommy love you so much sayang...mommy sure.. ayah pun rindu kita

2 comments:

mummygurl said...

shiannye min...x pe, x lama dah ayah nak balik kan ;)

Red_Chopstick said...

Eh..Mana husband hang g? London? wahh..