Tuesday, April 14, 2009

kaki

pic above ni.. show anak aku suka sangat gigit kaki bear tu.. ada skali tu.. aku tarik xkasi dia buh mulut.. boleh dia jerit kat aku balik.. bila aku buh balik kaki bear tu lam molot dia.. dia siap gelak lagi.. sabaq jek lahhhh..

suka sangat dia ng bear tu.. nak tidoq peluk la menda tu.. tutup muka dia..

see mulut dia tu haluih ja.. tp gigih nak pulun buh kaki menatang tu lam mulut dia


nih gambaq xleh bukak mata.. dia kalo dpt bear tu.. jd mcm lalok.. mata pun katup mcm ni la.. lali jaaaaa.. ekekeke. lawak tgk muka dia time ni..



anak aku ni jenis riang gembira.. sikit² gelak.. sikit² senyum.. alhamdulillah la..senang jaga..
ekceli.. semalam badan dia panas.. demam skit.. jangkit ng wan dia rasanya.. and ayah dia pun mcm dh start to achoo achoo.. dedua panas badan semalam

6 comments:

zuwaidah said...

yasmin gatai gusi kotttt..dok geget kaki bear..sib baik tak geget kaki dia..tu makna nak adik lagi tuuuu heheheheheehhe

budak2 senang dpt jangkitan...kalau atok dah achoo achoo...baik jauh2 sikit...kalau tidak sure air idung meleleh tuuu

moMMy yaSMin said...

tu la maksu.. ni dia dah ok.. tp nak wat cemana mak su.. 1 rumah duk beresin

arpeggios said...

min sama cam anak aku. sikit-sikit senyum...sampai tak larat nak senyum balik

moMMy yaSMin said...

besa la tu.. bebudak nih.. min bangun tidoq senyum.. tp bab nak lena tu. haruuuuuuuuuuuu. kena nangis mcm kena pukul dulu baru dia lena

ifa said...

segala jenis kaki la nak masuk mulut dia nnt.silap ari bulan mamai2 sumbat kaki mummy dia pulak ;)

moMMy yaSMin said...

kak ifa..

jangannnn kak.. ekekekke