Friday, April 24, 2009

girl I (tiru entry kak ifa) jgn marahhhhh

mommy love you so much sayang....

jadilah Aisyah Yasmin anak yg solehah.. anak yg taat pada agama Allah.. anak yg hormatkan org tua.. anak yg berjaya di dunia dan di akhirat.. anak yg bertuah dan anak yg akan membanggakan mommy dan ayah... jadilah Aisyah Yasmin Bt Mohd Rozhan manusia yang berguna kepada agama, masyarakat dan Negara.. ya Allah.. berilah anak ku akal fikiran yang bijak.. dan berilah segala yang terbaik buat anakku.. Amin...




girl I dah nak masuk 6 months next week.rasa satttt je masa berlalu.. aku ingat lagi time duk preggy dengan perut yg besooo sangat tu.. naik turun tangga kat opis punya la penat.. kalo jenjalan kat shopping mall (time preggy la) punya la sakit belakang..tp aku biasa la.. bab supping daku relakan jua.. ekekekkee

min lahir early in d morning at 7.57am.. process kelahiran tu.. alhamdulillah.. senang jugak la..

nak kata jenuh meneran tu pun dak la sbb 2 kali push dah kuaq dah anak dara ni..

ok ok.. 

td min ng abah aku fetch aku from work since hubby aku lewat dia p service keta.. so.. ada la few collegues yg nampak min.. among them is Rama n Usha..

rama spontaneously cakap... "mcm baby cina... xnampak mcm muka u lansung la zana..."

aku dah biasa dah dengan persoalan sedemikian, so no hal la.. ekekeke. memang selalu pun mcm ni la.. suma pun akan kata baby aku xsm ng muka aku..

2 comments:

ifa said...

hehehehe i tak kesyahhhh
semoga min menjadi kebanggan mummy & ayah nnt ye....

moMMy yaSMin said...

aminnnnnnnnnnn