Friday, April 17, 2009

my hubby

td during luch time aku kuaq ng kak eda, kak ina n kak shida. makan kat sukree tomyam. then suddenly aku recieve call from hubby aku.. sembang² sat.. then dia pun menyuarakan la ISI PENTING panggilan tu..

"abang kena p kursus forensic kat PD minggu depan"

uwaaaaaaaaaaaa aku rasa cam nak nangis je.. 3 ari kot.. huhu.. terus rasa xbest.. aku ni.. kalo hubby xda.. rasa xbest je duk umah. ntah la pasepa..rinDU kot..YESS! a BIG YESS!!!

aisyah yasmin pun pandai rindu ayah dia tau.. kalo buat videocall, once dia nampak je muka ayah dia.. sure dia gelak punya.. aku pun syok tgk.. nih dia nak away for kursus plak.. memang tak best la aku rasa.

td hubby hantaq aku p kija.. sebelum kuaq pintu keta.. aku tanya dulu..

"abang balik lewat ke?" dia jawab "awai kot...."

so aku expecting dia balik awai la kan.. tp huhu.. till this moment.. dia still kat office tau.. xbalik makan pun :(

aku buat bergedil semalam.. semalam pun dia xbalik makan.. so.. ada lg 4 5 ketul aku simpan fridge xgoreng lg.. ingat nak goreng mlm ni la.. tp dia xbalik makan jugak..
aku tau dia work hard for this family. THANK YOU for being so responsible to our family. Really appricate that! but we really miss you....

esok hari cuti.. aku cuti.. hubby pun cuti.. hopefully leh spend time together. tetiba aku rasa miss sangat moment kami 3 beranak went for vacation.. really nice mannnn

td aisyah yasmin golek² smpai kat pintu.. aisyah yasmin tunggu ayah rasanya..


oh lagi satu... aisyah yasmin batuk... selesema.. cian dia. esok bawak dia p clinic

4 comments:

zuwaidah said...

3 hari ja nak p kursus tak lama tuuu....
cian kat min, demam lagi kaaaa...budak2 cepat kena jangkitan. apa2pun harap cepat sembuh...

moMMy yaSMin said...

1 family kena maksu..
tu yg jenush skit..

min paling last la kena

arpeggios said...

takper...
sayang isteri tinggal-tinggalkan...

moMMy yaSMin said...

tp rinduuuuuuuu