Monday, May 4, 2009

the c0ncert

aku ng hubby off to Concert di Awan Biru -- Search.. berbaloi baloi.. ekekkee.. hubby aku yg insist to go.. so.. I Followwwwwwwwwwwwwwww... ekekeke

concert open held at tapak expo seb jaya.. ticket price flat.. RM38.. hubby aku memang Hard Core Fan la.. so.. aku pun tau dia sure nak p punya.. ok la.. since dia nak bawak aku.. aku ikot je.. min aku tinggai kat abah..

malam tu hujan ekceli.. lebat gila.. tp audience memang rawks la.. xberganjak.. aku pun basah lencun.. tp tgk hubby aku really enjoy.. so aku pun happy la kan..

yg p tu.. collegue hubby.. most bawak isteri masing² la.. pak brahim dan isteri (fiza), bro Kri dan isteri (kak ya), pn nurul n hubby and baby.. adik² pak brahim and siti with "kawan" dia..

sebelum concert start ada la booth yg jual baju and concert merchandise and ala la depa pamer kan magz lelama.. baju amy pakai dulu.. gambaq² lama..

and hubby aku tanya la pasai kasut Aliph.. dia claim that dia ada that shoe.. tp ilang due to banjir kot..

below aku nak enterframe gambaq aku n hubby ms sebelum concert.. 

aku yg dah gemuk..
dan hubby aku yg semangat nak berc0ncert



love you abang.. 

1 comment:

Kak Liya said...

mana ada gemukla nana....comei ape....