Saturday, May 16, 2009

aWard from IMa


♥♥THANKS IMA♥♥

Peraturan untuk menerima award ini ialah:


1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

yg bagi award kat aku ialah puan azimah.. firstly.. sorry ma.. xdan nak "collect" award tu masa ima bg.. sbb xdan nak amek.. kalo dah amek.. means kena menulih.. memang xdan

ima ni aku kenai tru forum.. baik.. sweet.. dan best la dia ni.. lately mcm tetiap ari kena YM ng dia.. sembang memacam la..ekekeke.. only we know.. ekeke

aku baru sekali jumpa dia.. tu pun ms wedding dia kat belah hubby dia kat merbok.. both laki bini ni best baik sangat

hope our friendship last for ever tau ma.. mcm mimpi nana tu.. kalo jd reality kan best

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag)

1. caring. love her family so damn much
2. boros
3. suka sangat shopping.. online and offline
4. suka makan
5. suka kalo appearance cantik
6. addicted to forum
7. cakap banyak. peramahhhh
8. fashion
9. degil
10. good listerner

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
The Blogger Award Friendship goes to

1. marina
2. eila
3. kak ijan
4. kak ifa
5. kak ayu
6. kak laili

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan"anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

baiklahhhhh

seperti yang dikatakan ima...... terharu pestime terima award mcm ni

3 comments:

mila said...

fuhh...siap dapat award lagi... makin maju nampak...hehehehe

Red_Chopstick said...

wawawawaw..nama saya di situ..wawawa..Muak muaks kat min..heheheh..Tq tq.. nanti ako update lagi if jadi kononnya punya reunion..muakss Min lagi...

haslina razali said...

babe i tagged u huhuhuhuhuhu