Wednesday, March 25, 2009

tag lagi...


Upload your fav pic


1. Do you think you are HOT? 

HOT? u mean like HOT babe? kena ask my hubby la.. ekeke 





2. Why do you like this picture? 
syok tgk aisyah yasmin lena 

3. When was the last time you ate pizza? 
i was few weeks back. me, hubby n yasmin.. ate meat ball spagetty, super supreme pizza yg kecik tu. actually amek kids meal.. tp able to order 1 je sbb anak sorang.. yg hentam mommy ng ayah dia.. dia langut jek.. xbleh makan lagi 

4. The last song you listen to? 
bibir merah by sugar loves cookie.. my fav song nih
 
5. What are you doing right now besides this? 
time ni aku kat opis.. tp sayangnya aku xleh blogger.. so.. aku buat siap² la..balik satgi aku kopipes jek

6. What name u prefer besides yours? 
nama mcm mana? ke nama yg lain dr nama aku yg aku wish tu adalah nama aku? aku nak nama aku... hmmm Ruzzana jugak la


7. People to tag (tak tag pun xpe.. anyone yg you thinking of la...) 

1. ima
2.zura
3.kak ijan
4.kak ifa
5.kak eina
6.kak qb
7.kak laili
8.eila

 
8. Who is no.1 
kawan aku.. bek gak ng dia ni.. kenai tru forum jek.. tp jd rapat.. so bukan stakat virtual friend la. ima ni sweet.. muka dia manis sangat and sangat baik hati.. aku jumpak dia sekali je.. ms attend wedding dia kat belah hubby dia kat sungai petani.. both very nice.. aku start baik ng ima ms duk cerita pasal wedding prep suma la.. 

9. No.3 is having relationship with? 
hubby dia la.. abang syahrul 

10. Say something about no.5 
kak eina ni aku kena since aku lom kawen lagi.. ms tu aku syok baca pasal dia duk posting bout pregnancy.. aku n hubby(ms tu tunang la) memang plan nak concieve ASAP.. so aku dapat tips banyak dr dia.. and adore dia sbb dia very knowledgeble..dia kakak yg best! 

11. How about no.4? 
kak ifa pun aku kena tru forum. aku PM dia tanya pasal raw silk.. baju yg dia pakai ms nikah tu.. aku suka sangat sbb cantik.. and mintak dia tulung beli..dia pun kakak aku yg best  

12. Who is no.2 
zura. zura kenai pun tru forum. dia PM aku tanya pasal BWhite.. pasal Advanced Night Repair hak arwah kak Ina jual (***al Fatihah untuk arwah).
 
kenai since aku lom bertunang lagi.. pas tu rajin duk sembang ng dia kat skype.. zura ni best.. dia nice sangat..kira lama gak la aku kenai dia

 
13. other(s)
 
no 6. is kak QB... kak ni best la.. dia baik.. slalu duk meluahkan perasaan kat aku.. kira mcm duk share memacam ng aku la.. muka sweet.. nampak muda jek..
slalu bg aku semangat in whateva aku buat.

 
no 7. kak laili. kenaintru forum.. aku kata muka dia cam cikgu cekgi yg garang sbb spec dia tu.. tp dia xgarang pun.. best kak laili ni... mother to baby boy Aqeef Aniq and wife to abang piyan

 
no 8. eila.. dia ni kira bestfriend aku la.. bleh kata.. suma cita share ng dia.. sweet.. kecik ja org dia.. comel sangat.. and very sporting.. perangai kami pun mcm nak sama..tu yg sekepala tu..m0mmy to Aqeef Darwish and wife to nizam (depa kata muka zam cam muka laki aku).

3 comments:

mummygurl said...

hehe..pandai adikku ini ;)

eimma"s said...

tq kak ijan...ekekeke...eh silap orang...hehehe

huhu...xmuat bangku ima duk ni nana..aduhhhh.....

moMMy yaSMin said...

tu ikhlas.. apa lam pala otak nana tulih ja