Tuesday, February 17, 2009

aisyah yasmin dah tidur left mommy alone tunggu ayah balik



gambaq ni ms aisyah yasmin umoq 12 days

Aisyah yasmin dah lena.. mommy belum lagi.. tunggu ayah balik.. td ms kol.. en hubby bilang baru lepas boarder.. so.. assume dlm kul 12 or 1 reach home la kot..

bila memalam gini.. slalu la rasa "rindu" ng anak.. bila time dia dah zzz..
mcm nak spend time ng dia xpuas pun.. dah la siang gi keja.. malam pun sat je la dpt spend time ng dia..

rasa miss d momment ms umo dia seminggu gitu.. so sweet.. masa tu kan.. bukan aisyah yasmin yg xleh adapt ng new environment.. tp aku..everynite during d confinement period aisyah yasmin xmo lena malam.. malam je berjaga.. ada gak aku marah dia sbb xmo lena.. tp now pk pk balik..

aisyah yasmin actually is a very good girl.. jarang sangat buat perangai.. cuma aku je yg xpaham ng dia..

ingat lagi ms 1st day bawak aisyah yasmin balik umah.. kesian sangat ng dia.. dia lapar tp susu aku lom kuaq.. asyik nangis je malam tu.. kesian sangat.. pagi tu.. dia terlena sendiri... kelaparan.. kesian anak mammy ni..

5 comments:

eimma said...

haaaa....ble post post komen

michie said...

aisyah yasmin is so cute...very adorable kan...gerammmm je tengok

moMMy yaSMin said...

kak ijan... nanti kan baby sofia mesti sangat cute sbb mammy n diddy dia samo lawa

moMMy yaSMin said...

akhirnya ima....

esoneniey said...

comel sgt baby yasmin.
just like her dad n mom.
surely she would be a very nice gurl when she grow up.
ihik3.
=)